پایش و مدیریت هوشمند هوشان
  • خانه
  • پایگاه دانش
    • داشبورد مدیریتی و هوش تجاری
    • مشاوره
    • کانون ارزیابی و ارزیابی عملکرد
    • نرم افزار
    • تحلیل داده
  • مجموعه خدمات ما
    • سامانه کانون ارزیابی (هوشمند)
    • مشاوره مدیریتی
    • داشبورد مدیریتی و هوش تجاری
    • سامانه پایش و ارزیابی عملکرد فردی و سازمانی
  • درباره ما
  • تماس با ما
خرداد 20, 1401 توسط admin

تجزیه و تحلیل بازاریابی چیست؟ شیوه تجزیه و تحلیل و چالش های تحلیل بازار

تجزیه و تحلیل بازاریابی چیست؟ شیوه تجزیه و تحلیل و چالش های تحلیل بازار
خرداد 20, 1401 توسط admin

تجزیه و تحلیل بازاریابی

 استفاده از داده ها برای ارزیابی اثربخشی و موفقیت فعالیت های بازاریابی است. با ادغام هوش مصنوعی بازاریابی در استراتژی کسب‌وکار خود، می‌توانید بینش‌های عمیق‌تری از مصرف‌کننده جمع‌آوری کنید، اهداف بازاریابی خود را بهینه کنید، و بازگشت سرمایه بهتری به دست آورید.

تجزیه و تحلیل بازاریابی برای بازاریابان و مصرف کنندگان سودمند است. این تجزیه و تحلیل به بازاریابان اجازه می دهد تا با درک آنچه در ایجاد تبدیل، آگاهی از نام تجاری یا هر دو موفقیت آمیز است، به بازگشت سرمایه بالاتری در سرمایه گذاری های بازاریابی برسند. تجزیه و تحلیل همچنین تضمین می کند که مصرف کنندگان تعداد بیشتری از تبلیغات هدفمند و شخصی شده را مشاهده می کنند که با نیازها و علایق خاص آنها صحبت می کند، نه ارتباطات جمعی که تمایل به آزار دارند.

تحلیل بازار

داده‌های بازاریابی

داده های بازاریابی را می‌توان با استفاده از روش‌ها و مدل‌های مختلف بسته به KPI هایی که اندازه‌گیری می‌شوند، تجزیه و تحلیل کرد. به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل آگاهی از برند بر داده ها و مدل های متفاوتی نسبت به تجزیه و تحلیل تبدیل ها متکی است. برخی از مدل ها و روش های رایج تجزیه و تحلیل عبارتند از:

  • مدل‌های ترکیبی رسانه (MMM): مدل‌های اسنادی که به داده‌های انبوه در یک دوره زمانی طولانی نگاه می‌کنند.
  • اسناد چند لمسی (MTA): مدل‌های اسنادی که داده‌های سطح شخص را از سراسر سفر خریدار ارائه می‌کنند.
  • اندازه‌گیری یکپارچه بازاریابی (UMM): شکلی از اندازه‌گیری که مدل‌های اسناد مختلف از جمله MMM و MTA را در معیارهای تعامل جامع ادغام می‌کند.

تحلیل بازار

اهمیت تجزیه و تحلیل بازاریابی

در چشم انداز بازاریابی مدرن، داده های دقیق بیش از هر زمان دیگری مهم است. مصرف کنندگان در انتخاب رسانه های مارکی که با آن درگیر هستند و رسانه هایی که نادیده می گیرند بسیار گزینشی شده اند.

اگر برندها می‌خواهند توجه خریدار ایده‌آل را به خود جلب کنند، باید به داده‌های دقیق برای ایجاد تبلیغات شخصی هدفمند بر اساس علایق فردی، به جای ارتباطات جمعیتی گسترده‌تر، تکیه کنند. این به تیم های بازاریابی اجازه می دهد تا تبلیغ مناسب را در زمان مناسب و در کانال مناسب ارائه دهند تا مصرف کنندگان را به سمت پایین قیف فروش سوق دهند.

 بیشتر بدانید:تجزیه و تحلیل منابع انسانی چیست؟ انواع تجزیه و تحلیل منابع انسانی

 

چگونه سازمان ها از تجزیه و تحلیل بازاریابی استفاده می کنند

داده های تجزیه و تحلیل بازاریابی به کسب و کار شما کمک می کند تا در مورد همه چیز از هزینه تبلیغات گرفته تا به روز رسانی محصول، نام تجاری و موارد دیگر تصمیم گیری کند. برای اینکه به خود یک نمای 360 درجه واقعی از کمپین های خود بدهید و مطمئن شوید که تصمیمات درستی می گیرید، مهم است که داده ها را از چندین منبع (آنلاین و آفلاین) بگیرید. با استفاده از این داده ها، تیم شما می تواند در مورد موارد زیر اطلاعاتی کسب کند:

 

هوشمندی محصول

هوشمندی محصول شامل بررسی عمیق محصولات برند و همچنین تجزیه و تحلیل نحوه قرارگیری آن محصولات در بازار است. سازمان‌ها معمولاً با صحبت با مصرف‌کنندگان، نظرسنجی از مخاطبان هدف یا درگیر کردن آنها با نظرسنجی انجام می‌شوند، سازمان‌ها می‌توانند تفاوت‌ها و مزیت‌های رقابتی محصولات خود را بهتر درک کنند. از آنجا، تیم ها بهتر می توانند محصولات را با علایق و مشکلات منحصر به فرد مصرف کننده هماهنگ کنند که به افزایش تبدیل کمک می کند.

گرایش ها و ترجیحات مشتری

تجزیه و تحلیل می تواند چیزهای زیادی در مورد مصرف کنندگان شما بگوید. چه پیام/خلاقیتی با آنها طنین انداز می شود؟ چه محصولاتی را می خرند و در گذشته در مورد کدام محصولات تحقیق کرده اند؟ کدام تبلیغات منجر به تبدیل می شود و کدام نادیده گرفته می شود؟

روند توسعه محصول

تجزیه و تحلیل همچنین می تواند بینشی در مورد انواع ویژگی های محصول مورد نظر مصرف کنندگان ارائه دهد. تیم های بازاریابی می توانند این اطلاعات را به توسعه محصول برای تکرارهای آینده منتقل کنند.

پشتیبانی مشتری

تجزیه و تحلیل همچنین به کشف مناطقی از سفر خریدار کمک می کند که می تواند ساده یا بهبود یابد. مشتریان شما در کجا با مشکل مواجه هستند؟ آیا راه هایی وجود دارد که بتوانید محصول خود را ساده کنید یا فرآیند پرداخت را آسان تر کنید؟

پیام رسانی و رسانه

تجزیه و تحلیل داده‌ها می‌تواند تعیین کند که بازاریابان کجا پیام‌ها را برای مشتریان خاص نمایش می‌دهند. این امر به دلیل تعداد زیاد کانال ها اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. علاوه بر کانال های بازاریابی سنتی مانند چاپ، تلویزیون و پخش، بازاریابان همچنین باید بدانند که مصرف کنندگان کدام کانال های دیجیتال و شبکه های رسانه های اجتماعی را ترجیح می دهند. Analytics به این سوالات کلیدی پاسخ می دهد:

  • چه رسانه ای باید بخرید؟
  • کدامیک بیشترین فروش را دارند؟
  • چه پیامی با مخاطبان شما طنین انداز شده است؟

رقابت

تلاش های بازاریابی شما در مقایسه با رقبا چگونه است؟ چگونه می توانید آن شکاف را اگر وجود دارد ببندید؟ آیا فرصت هایی وجود دارد که رقبای شما از آنها استفاده می کنند و ممکن است از دست داده باشید؟

پیش بینی نتایج آینده

اگر درک کاملی از چرایی کارکرد یک کمپین دارید، می‌توانید این دانش را در کمپین‌های آینده برای افزایش بازگشت سرمایه به کار ببرید.

تحلیل بازار

چالش های تجزیه و تحلیل داده ها

بزرگترین چالش فرآیند تجزیه و تحلیل، درک و استفاده از حجم عظیمی از بازاریابان داده است. این بدان معنی است که بازاریابان باید تعیین کنند که چگونه داده ها را به بهترین شکل سازماندهی کنند تا به یک قالب قابل هضم دست پیدا کنند.

برخی از بزرگ‌ترین چالش‌های تحلیل بازاریابی که امروزه با آن مواجه هستیم عبارتند از:

چالش تحلیل داده -کمیت داده:

 داده های بزرگ در طول عصر دیجیتال پدیدار شدند و تیم های بازاریابی را قادر می ساخت تا هر کلیک، برداشت و مشاهده مصرف کننده را ثبت کنند. با این حال، اگر نتوان آن‌ها را برای بینش‌هایی که امکان بهینه‌سازی درون کمپین را امکان‌پذیر می‌سازد، ساختار و تجزیه و تحلیل کرد، این مقدار داده بی‌ربط است. این باعث شده است که بازاریابان با نحوه سازماندهی بهترین داده ها برای ارزیابی معنای آن دست و پنجه نرم کنند. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که دانشمندان داده با تجربه بیشتر وقت خود را صرف بحث و جدل و قالب بندی داده ها می کنند تا تجزیه و تحلیل آن ها.

چالش تحلیل داده -کیفیت داده ها:

 نه تنها از نظر اطلاعات گسترده ای که سازمان ها باید از طریق آن بررسی کنند، مشکل وجود دارد، بلکه این داده ها اغلب غیرقابل اعتماد تلقی می شوند. طبق گفته Forrester، 21 درصد از بودجه رسانه های پاسخ دهندگان به دلیل کیفیت پایین داده ها هدر رفت. این بدان معناست که از هر 5 دلار یک دلار به طور موثر استفاده نمی شود. در طول یک سال، این دلارها می توانند جمع شوند و منجر به 1.2 میلیون دلار و 16.5 میلیون دلار بودجه هدر رفته برای شرکت های متوسط و سطح سازمانی شود. سازمان ها به فرآیندی برای حفظ کیفیت داده ها نیاز دارند تا کارکنان بتوانند از اطلاعات دقیق برای تصمیم گیری درست استفاده کنند.

چالش تحلیل داده -کمبود دانشمندان داده:

حتی اگر شرکت ها به داده های مناسب دسترسی داشته باشند، بسیاری از آنها به افراد مناسب دسترسی ندارند. در واقع، طبق نظرسنجی The CMO، تنها 1.9٪ از شرکت ها معتقدند که افراد مناسبی برای استفاده کامل از تجزیه و تحلیل بازاریابی دارند.

چالش تحلیل داده -انتخاب مدل‌های انتساب:

تعیین مدلی که بینش مناسب را ارائه می‌کند می‌تواند مشکل باشد. برای مثال، مدل‌سازی ترکیب رسانه و اسناد چند لمسی، بینش‌های کاملاً متفاوتی را ارائه می‌دهند – به ترتیب داده‌های متمرکز بر کمپین و داده‌های مصرف‌کننده در سطح شخص. مدل‌هایی که بازاریابان انتخاب می‌کنند، نوع بینش‌هایی را که دریافت می‌کنند دیکته می‌کنند. تجزیه و تحلیل تعامل در بسیاری از کانال ها می تواند در زمان انتخاب مدل مناسب، سردرگمی ایجاد کند.

چالش تحلیل داده -داده های همبسته:

در همین راستا، چون بازاریابان داده ها را از منابع مختلف جمع آوری می کنند، باید راهی برای عادی سازی آن بیابند تا قابل مقایسه باشند. مقایسه تعاملات آنلاین و آفلاین به ویژه چالش برانگیز است، زیرا معمولاً با مدل‌های اسناد مختلف اندازه‌گیری می‌شوند. اینجاست که پلتفرم‌های اندازه‌گیری یکپارچه بازاریابی و تجزیه و تحلیل بازاریابی ارزش واقعی را نشان می‌دهند و داده‌ها را از منابع متفاوت سازماندهی می‌کنند.

نرم افزار تجزیه و تحلیل بازاریابی برای چه مواردی استفاده می شود؟

نرم افزار تجزیه و تحلیل بازاریابی با جمع آوری، سازماندهی و همبستگی سریع داده های ارزشمند با چالش های فوق مبارزه می کند و به بازاریابان اجازه می دهد بهینه سازی کمپین بلادرنگ را انجام دهند.

پلتفرم های بازاریابی مدرن به دلیل سرعتی که می توانند حجم عظیمی از داده ها را ذخیره و پردازش کنند، ارزشمند هستند. یکی از اشکالات عمده دسترسی به داده های بسیار این است که بازاریابان نمی توانند به موقع آن ها را تجزیه و تحلیل کنند تا بهینه سازی های بلادرنگ انجام دهند. اینجاست که قدرت پردازش پلتفرم‌های تحلیلی پیشرفته مطرح می‌شود و بازاریابان را قادر می‌سازد تا قبل از پایان کمپین، آگهی‌های خلاقانه یا تبلیغاتی خود را در صورت نیاز تنظیم کنند و بازگشت سرمایه بالقوه را افزایش دهند.

علاوه بر این، بسیاری از پلتفرم‌ها از جمله تکامل بازاریابی، اندازه‌گیری یکپارچه بازاریابی، برای عادی‌سازی و جمع‌آوری داده‌های بازاریابی از کانال‌ها و کمپین‌های مختلف و ساده‌سازی تحلیل، استفاده می‌کنند.

در نهایت، پلت‌فرم‌های تحلیلی پیشرفته فراتر از اندازه‌گیری تعاملات مصرف‌کننده هستند تا بینش‌هایی را در مورد ارزش ویژه برند و نحوه واکنش بخش‌های خاص مخاطب به عناصر خلاق ارائه دهند. این به بازاریابان کمک می کند تا ROI ساخت برند و همچنین نحوه شخصی سازی بیشتر تجربیات برند را بهتر تعیین کنند.

نرم افزار تجزیه و تحلیل بازاریابی – ویژگی ها و قابلیت ها

هنگام اجرای یک راه حل تجزیه و تحلیل بازاریابی، این ویژگی ها و قابلیت های کلیدی را در نظر بگیرید:

  • تجزیه و تحلیل زمان واقعی و بینش
  • قابلیت های اندازه گیری برند
  • گرانول، داده های سطح فرد
  • توانایی همبستگی معیارهای اسناد آنلاین و آفلاین
  • بینش مشتری و بازار متنی
  • توصیه های برنامه سالانه رسانه ای

پیاده سازی تجزیه و تحلیل بازاریابی در برنامه شما

برنامه ریزی کنید: اهدافی را تعیین کنید و معیارهایی برای خود ایجاد کنید تا بتوانید به طور دقیق و موثر داده های خود را گزارش دهید.

برنامه خود را اجرا کنید: روی هدایت داده های خود به مکان های صحیح در کسب و کار خود تمرکز کنید، جایی که بیشترین سود را از آن خواهید برد. داشتن تیم مناسب در محل بسیار مهم است.

. برنامه خود را بهینه کنید: پس از اجرای طرح خود، تغییراتی را در تیم یا جریان داده ها بر اساس نتایج خود انجام دهید تا سریعتر سرنخ ها را در قیف فروش پایین بیاورید.

مهارت هایی که مدیران تحلیل بازاریابی به آن نیاز دارند:

از آنجایی که تیم های بازاریابی به دنبال انجام تجزیه و تحلیل با کیفیت هستند که منجر به کمپین های جذاب تر و سودآور می شود، باید بر روی استخدام مدیران تحلیلی تمرکز کنند که می توانند:

انجام تجزیه و تحلیل کیفیت: اول از همه، یک مدیر تجزیه و تحلیل باید تجربه ارزیابی مجموعه داده های بزرگ را داشته باشد تا بینش هایی از جمله الگوهای خرید و روندهای تعامل در مخاطبان هدف را تشخیص دهد.

ارائه توصیه‌های بهینه‌سازی: زمانی که بینش داده‌ها به دست آمد، توانایی ارائه توصیه‌هایی برای بهبود کمپین‌های ضعیف بر اساس روندها بسیار مهم است. به عنوان مثال، داده‌ها ممکن است نشان دهند که یک مصرف‌کننده فقط در عصر با محتوای مارک درگیر شده است و به تغییر استراتژی برای ارائه آگهی در خانه مصرف‌کننده، به جای رفت‌وآمد صبحگاهی، اطلاع می‌دهد.

گرایش های مصرف کننده و مارتک را بشناسید: مدیران تجزیه و تحلیل نیز باید در جریان روندهای مصرف کننده و MarTech باشند. درک خواسته‌های مصرف‌کننده برای یک تجربه همه‌کاناله یکپارچه و نحوه تعامل خریداران با واقعیت افزوده و مجازی مطمئناً در تعیین گام‌های بعدی برای فرصت‌های بهینه‌سازی نقش خواهد داشت.

کار با ابزار تجزیه و تحلیل:

در مرحله بعد، مدیران تجزیه و تحلیل باید با ابزارهای اتوماسیون مختلف و پلتفرم های تجزیه و تحلیل راحت باشند، زیرا این ابزارها در کاهش زمان از تعامل مصرف کننده تا بینش مصرف کننده ایفا می کنند.

همکاری با سهامداران:

در نهایت، اعضای تیم تجزیه و تحلیل باید بتوانند از داده‌هایی که با آنها کار می‌کنند برای گفتن یک داستان قانع‌کننده برای ذینفعان استفاده کنند و راه‌هایی را که بخش‌های دیگر، مانند فروش یا توسعه محصول، می‌توانند از این یافته‌ها برای ایجاد تعامل استفاده کنند، نشان دهند. و تبدیل ها

نحوه شروع فرآیند تحلیل بازاریابی

اگر به دنبال افزایش قابلیت های تجزیه و تحلیل هستید، در اینجا چهار مرحله وجود دارد که باید در ابتدای برنامه خود بردارید:

 

  • آنچه را که می خواهید اندازه گیری کنید را درک کنید

جنبه‌های زیادی برای کمپین بازاریابی وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را اندازه‌گیری کنید: نرخ تبدیل، سرنخ‌های جذب شده و شناسایی برند، به نام چند. هنگام شروع تجزیه و تحلیل داده های خود، مشکلی را که می خواهید حل کنید یا بینشی را که می خواهید به دست آورید، درک کنید.

  • یک معیار تعیین کنید

یک کمپین موفق چگونه به نظر می رسد؟ این نوع داده ها و معیارهایی را که بازاریابان جمع آوری می کنند تعیین می کند. به عنوان مثال، اگر هدف افزایش آگاهی از برند باشد – معیار موفقیت ممکن است افزایش درصد وفاداری به نام تجاری نشان داده شده در پانل مشتری باشد، نه کلیک یا برداشت آنلاین.

  • قابلیت های فعلی خود را ارزیابی کنید

شرکت شما امروز چه می کند؟ نقاط ضعف شما چیست؟ چه ارزیابی نتایج کمپین آفلاین یا شناسایی رسانه‌هایی که احتمالاً تبدیل‌شوند، درک این نقاط ضعف می‌تواند به شما در تقویت برنامه‌تان کمک کند.

 

  • یک ابزار تجزیه و تحلیل بازاریابی را مستقر کنید

با انتخابی تر شدن مشتریان و رشد مجموعه داده ها، اهمیت ابزارهای تحلیل بازاریابی افزایش می یابد. یک پلت فرم پیشرفته، مانند پلتفرم اندازه‌گیری و بهینه‌سازی بازاریابی ما، از اندازه‌گیری یکپارچه بازاریابی برای کمک به بازاریابان برای شناسایی پیام‌هایی که طنین‌انداز می‌شوند و انواع رسانه‌هایی که تبدیل می‌شوند، استفاده می‌کند. این یک دید کلی از اینکه کدام کمپین ها در زمان واقعی موفق هستند و کدام کمپین ها ضعیف هستند، ارائه می دهد.

نتیجه تجزیه و تحلیل بازاریابی

داشتن راه حل مناسب برای تجزیه و تحلیل بازاریابی، کلید یک برنامه بازاریابی موفق است. با درک اینکه مخاطبان شما کجا درگیر هستند و چه چیزی واقعاً باعث فروش می شود، می توانید مطمئن شوید که پول خود را در جای درست قرار می دهید و ROI را بهبود می بخشید.

تجزیه و تحلیل بازاریابی

 استفاده از داده ها برای ارزیابی اثربخشی و موفقیت فعالیت های بازاریابی است. با ادغام هوش مصنوعی بازاریابی در استراتژی کسب‌وکار خود، می‌توانید بینش‌های عمیق‌تری از مصرف‌کننده جمع‌آوری کنید، اهداف بازاریابی خود را بهینه کنید، و بازگشت سرمایه بهتری به دست آورید.

تجزیه و تحلیل بازاریابی برای بازاریابان و مصرف کنندگان سودمند است. این تجزیه و تحلیل به بازاریابان اجازه می دهد تا با درک آنچه در ایجاد تبدیل، آگاهی از نام تجاری یا هر دو موفقیت آمیز است، به بازگشت سرمایه بالاتری در سرمایه گذاری های بازاریابی برسند. تجزیه و تحلیل همچنین تضمین می کند که مصرف کنندگان تعداد بیشتری از تبلیغات هدفمند و شخصی شده را مشاهده می کنند که با نیازها و علایق خاص آنها صحبت می کند، نه ارتباطات جمعی که تمایل به آزار دارند.

داده‌های بازاریابی

داده های بازاریابی را می‌توان با استفاده از روش‌ها و مدل‌های مختلف بسته به KPI هایی که اندازه‌گیری می‌شوند، تجزیه و تحلیل کرد. به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل آگاهی از برند بر داده ها و مدل های متفاوتی نسبت به تجزیه و تحلیل تبدیل ها متکی است. برخی از مدل ها و روش های رایج تجزیه و تحلیل عبارتند از:

  • مدل‌های ترکیبی رسانه (MMM): مدل‌های اسنادی که به داده‌های انبوه در یک دوره زمانی طولانی نگاه می‌کنند.
  • اسناد چند لمسی (MTA): مدل‌های اسنادی که داده‌های سطح شخص را از سراسر سفر خریدار ارائه می‌کنند.
  • اندازه‌گیری یکپارچه بازاریابی (UMM): شکلی از اندازه‌گیری که مدل‌های اسناد مختلف از جمله MMM و MTA را در معیارهای تعامل جامع ادغام می‌کند.

اهمیت تجزیه و تحلیل بازاریابی

در چشم انداز بازاریابی مدرن، داده های دقیق بیش از هر زمان دیگری مهم است. مصرف کنندگان در انتخاب رسانه های مارکی که با آن درگیر هستند و رسانه هایی که نادیده می گیرند بسیار گزینشی شده اند.

اگر برندها می‌خواهند توجه خریدار ایده‌آل را به خود جلب کنند، باید به داده‌های دقیق برای ایجاد تبلیغات شخصی هدفمند بر اساس علایق فردی، به جای ارتباطات جمعیتی گسترده‌تر، تکیه کنند. این به تیم های بازاریابی اجازه می دهد تا تبلیغ مناسب را در زمان مناسب و در کانال مناسب ارائه دهند تا مصرف کنندگان را به سمت پایین قیف فروش سوق دهند.

 

چگونه سازمان ها از تجزیه و تحلیل بازاریابی استفاده می کنند

داده های تجزیه و تحلیل بازاریابی به کسب و کار شما کمک می کند تا در مورد همه چیز از هزینه تبلیغات گرفته تا به روز رسانی محصول، نام تجاری و موارد دیگر تصمیم گیری کند. برای اینکه به خود یک نمای 360 درجه واقعی از کمپین های خود بدهید و مطمئن شوید که تصمیمات درستی می گیرید، مهم است که داده ها را از چندین منبع (آنلاین و آفلاین) بگیرید. با استفاده از این داده ها، تیم شما می تواند در مورد موارد زیر اطلاعاتی کسب کند:

هوشمندی محصول

هوشمندی محصول شامل بررسی عمیق محصولات برند و همچنین تجزیه و تحلیل نحوه قرارگیری آن محصولات در بازار است. سازمان‌ها معمولاً با صحبت با مصرف‌کنندگان، نظرسنجی از مخاطبان هدف یا درگیر کردن آنها با نظرسنجی انجام می‌شوند، سازمان‌ها می‌توانند تفاوت‌ها و مزیت‌های رقابتی محصولات خود را بهتر درک کنند. از آنجا، تیم ها بهتر می توانند محصولات را با علایق و مشکلات منحصر به فرد مصرف کننده هماهنگ کنند که به افزایش تبدیل کمک می کند.

گرایش ها و ترجیحات مشتری

تجزیه و تحلیل می تواند چیزهای زیادی در مورد مصرف کنندگان شما بگوید. چه پیام/خلاقیتی با آنها طنین انداز می شود؟ چه محصولاتی را می خرند و در گذشته در مورد کدام محصولات تحقیق کرده اند؟ کدام تبلیغات منجر به تبدیل می شود و کدام نادیده گرفته می شود؟

روند توسعه محصول

تجزیه و تحلیل همچنین می تواند بینشی در مورد انواع ویژگی های محصول مورد نظر مصرف کنندگان ارائه دهد. تیم های بازاریابی می توانند این اطلاعات را به توسعه محصول برای تکرارهای آینده منتقل کنند.

پشتیبانی مشتری

تجزیه و تحلیل همچنین به کشف مناطقی از سفر خریدار کمک می کند که می تواند ساده یا بهبود یابد. مشتریان شما در کجا با مشکل مواجه هستند؟ آیا راه هایی وجود دارد که بتوانید محصول خود را ساده کنید یا فرآیند پرداخت را آسان تر کنید؟

پیام رسانی و رسانه

تجزیه و تحلیل داده‌ها می‌تواند تعیین کند که بازاریابان کجا پیام‌ها را برای مشتریان خاص نمایش می‌دهند. این امر به دلیل تعداد زیاد کانال ها اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. علاوه بر کانال های بازاریابی سنتی مانند چاپ، تلویزیون و پخش، بازاریابان همچنین باید بدانند که مصرف کنندگان کدام کانال های دیجیتال و شبکه های رسانه های اجتماعی را ترجیح می دهند. Analytics به این سوالات کلیدی پاسخ می دهد:

  • چه رسانه ای باید بخرید؟
  • کدامیک بیشترین فروش را دارند؟
  • چه پیامی با مخاطبان شما طنین انداز شده است؟

رقابت

تلاش های بازاریابی شما در مقایسه با رقبا چگونه است؟ چگونه می توانید آن شکاف را اگر وجود دارد ببندید؟ آیا فرصت هایی وجود دارد که رقبای شما از آنها استفاده می کنند و ممکن است از دست داده باشید؟

پیش بینی نتایج آینده

اگر درک کاملی از چرایی کارکرد یک کمپین دارید، می‌توانید این دانش را در کمپین‌های آینده برای افزایش بازگشت سرمایه به کار ببرید.

چالش های تجزیه و تحلیل داده ها

بزرگترین چالش فرآیند تجزیه و تحلیل، درک و استفاده از حجم عظیمی از بازاریابان داده است. این بدان معنی است که بازاریابان باید تعیین کنند که چگونه داده ها را به بهترین شکل سازماندهی کنند تا به یک قالب قابل هضم دست پیدا کنند.

برخی از بزرگ‌ترین چالش‌های تحلیل بازاریابی که امروزه با آن مواجه هستیم عبارتند از:

چالش تحلیل داده -کمیت داده:

 داده های بزرگ در طول عصر دیجیتال پدیدار شدند و تیم های بازاریابی را قادر می ساخت تا هر کلیک، برداشت و مشاهده مصرف کننده را ثبت کنند. با این حال، اگر نتوان آن‌ها را برای بینش‌هایی که امکان بهینه‌سازی درون کمپین را امکان‌پذیر می‌سازد، ساختار و تجزیه و تحلیل کرد، این مقدار داده بی‌ربط است. این باعث شده است که بازاریابان با نحوه سازماندهی بهترین داده ها برای ارزیابی معنای آن دست و پنجه نرم کنند. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که دانشمندان داده با تجربه بیشتر وقت خود را صرف بحث و جدل و قالب بندی داده ها می کنند تا تجزیه و تحلیل آن ها.

چالش تحلیل داده -کیفیت داده ها:

 نه تنها از نظر اطلاعات گسترده ای که سازمان ها باید از طریق آن بررسی کنند، مشکل وجود دارد، بلکه این داده ها اغلب غیرقابل اعتماد تلقی می شوند. طبق گفته Forrester، 21 درصد از بودجه رسانه های پاسخ دهندگان به دلیل کیفیت پایین داده ها هدر رفت. این بدان معناست که از هر 5 دلار یک دلار به طور موثر استفاده نمی شود. در طول یک سال، این دلارها می توانند جمع شوند و منجر به 1.2 میلیون دلار و 16.5 میلیون دلار بودجه هدر رفته برای شرکت های متوسط ​​​​و سطح سازمانی شود. سازمان ها به فرآیندی برای حفظ کیفیت داده ها نیاز دارند تا کارکنان بتوانند از اطلاعات دقیق برای تصمیم گیری درست استفاده کنند.

چالش تحلیل داده -کمبود دانشمندان داده:

حتی اگر شرکت ها به داده های مناسب دسترسی داشته باشند، بسیاری از آنها به افراد مناسب دسترسی ندارند. در واقع، طبق نظرسنجی The CMO، تنها 1.9٪ از شرکت ها معتقدند که افراد مناسبی برای استفاده کامل از تجزیه و تحلیل بازاریابی دارند.

چالش تحلیل داده -انتخاب مدل‌های انتساب:

تعیین مدلی که بینش مناسب را ارائه می‌کند می‌تواند مشکل باشد. برای مثال، مدل‌سازی ترکیب رسانه و اسناد چند لمسی، بینش‌های کاملاً متفاوتی را ارائه می‌دهند – به ترتیب داده‌های متمرکز بر کمپین و داده‌های مصرف‌کننده در سطح شخص. مدل‌هایی که بازاریابان انتخاب می‌کنند، نوع بینش‌هایی را که دریافت می‌کنند دیکته می‌کنند. تجزیه و تحلیل تعامل در بسیاری از کانال ها می تواند در زمان انتخاب مدل مناسب، سردرگمی ایجاد کند.

چالش تحلیل داده -داده های همبسته:

در همین راستا، چون بازاریابان داده ها را از منابع مختلف جمع آوری می کنند، باید راهی برای عادی سازی آن بیابند تا قابل مقایسه باشند. مقایسه تعاملات آنلاین و آفلاین به ویژه چالش برانگیز است، زیرا معمولاً با مدل‌های اسناد مختلف اندازه‌گیری می‌شوند. اینجاست که پلتفرم‌های اندازه‌گیری یکپارچه بازاریابی و تجزیه و تحلیل بازاریابی ارزش واقعی را نشان می‌دهند و داده‌ها را از منابع متفاوت سازماندهی می‌کنند.

نرم افزار تجزیه و تحلیل بازاریابی برای چه مواردی استفاده می شود؟

نرم افزار تجزیه و تحلیل بازاریابی با جمع آوری، سازماندهی و همبستگی سریع داده های ارزشمند با چالش های فوق مبارزه می کند و به بازاریابان اجازه می دهد بهینه سازی کمپین بلادرنگ را انجام دهند.

پلتفرم های بازاریابی مدرن به دلیل سرعتی که می توانند حجم عظیمی از داده ها را ذخیره و پردازش کنند، ارزشمند هستند. یکی از اشکالات عمده دسترسی به داده های بسیار این است که بازاریابان نمی توانند به موقع آن ها را تجزیه و تحلیل کنند تا بهینه سازی های بلادرنگ انجام دهند. اینجاست که قدرت پردازش پلتفرم‌های تحلیلی پیشرفته مطرح می‌شود و بازاریابان را قادر می‌سازد تا قبل از پایان کمپین، آگهی‌های خلاقانه یا تبلیغاتی خود را در صورت نیاز تنظیم کنند و بازگشت سرمایه بالقوه را افزایش دهند.

علاوه بر این، بسیاری از پلتفرم‌ها از جمله تکامل بازاریابی، اندازه‌گیری یکپارچه بازاریابی، برای عادی‌سازی و جمع‌آوری داده‌های بازاریابی از کانال‌ها و کمپین‌های مختلف و ساده‌سازی تحلیل، استفاده می‌کنند.

در نهایت، پلت‌فرم‌های تحلیلی پیشرفته فراتر از اندازه‌گیری تعاملات مصرف‌کننده هستند تا بینش‌هایی را در مورد ارزش ویژه برند و نحوه واکنش بخش‌های خاص مخاطب به عناصر خلاق ارائه دهند. این به بازاریابان کمک می کند تا ROI ساخت برند و همچنین نحوه شخصی سازی بیشتر تجربیات برند را بهتر تعیین کنند.

نرم افزار تجزیه و تحلیل بازاریابی – ویژگی ها و قابلیت ها

هنگام اجرای یک راه حل تجزیه و تحلیل بازاریابی، این ویژگی ها و قابلیت های کلیدی را در نظر بگیرید:

  • تجزیه و تحلیل زمان واقعی و بینش
  • قابلیت های اندازه گیری برند
  • گرانول، داده های سطح فرد
  • توانایی همبستگی معیارهای اسناد آنلاین و آفلاین
  • بینش مشتری و بازار متنی
  • توصیه های برنامه سالانه رسانه ای

پیاده سازی تجزیه و تحلیل بازاریابی در برنامه شما

برنامه ریزی کنید: اهدافی را تعیین کنید و معیارهایی برای خود ایجاد کنید تا بتوانید به طور دقیق و موثر داده های خود را گزارش دهید.

برنامه خود را اجرا کنید: روی هدایت داده های خود به مکان های صحیح در کسب و کار خود تمرکز کنید، جایی که بیشترین سود را از آن خواهید برد. داشتن تیم مناسب در محل بسیار مهم است.

. برنامه خود را بهینه کنید: پس از اجرای طرح خود، تغییراتی را در تیم یا جریان داده ها بر اساس نتایج خود انجام دهید تا سریعتر سرنخ ها را در قیف فروش پایین بیاورید.

مهارت هایی که مدیران تحلیل بازاریابی به آن نیاز دارند

از آنجایی که تیم های بازاریابی به دنبال انجام تجزیه و تحلیل با کیفیت هستند که منجر به کمپین های جذاب تر و سودآور می شود، باید بر روی استخدام مدیران تحلیلی تمرکز کنند که می توانند:

انجام تجزیه و تحلیل کیفیت: اول از همه، یک مدیر تجزیه و تحلیل باید تجربه ارزیابی مجموعه داده های بزرگ را داشته باشد تا بینش هایی از جمله الگوهای خرید و روندهای تعامل در مخاطبان هدف را تشخیص دهد.

ارائه توصیه‌های بهینه‌سازی: زمانی که بینش داده‌ها به دست آمد، توانایی ارائه توصیه‌هایی برای بهبود کمپین‌های ضعیف بر اساس روندها بسیار مهم است. به عنوان مثال، داده‌ها ممکن است نشان دهند که یک مصرف‌کننده فقط در عصر با محتوای مارک درگیر شده است و به تغییر استراتژی برای ارائه آگهی در خانه مصرف‌کننده، به جای رفت‌وآمد صبحگاهی، اطلاع می‌دهد.

گرایش های مصرف کننده و مارتک را بشناسید: مدیران تجزیه و تحلیل نیز باید در جریان روندهای مصرف کننده و MarTech باشند. درک خواسته‌های مصرف‌کننده برای یک تجربه همه‌کاناله یکپارچه و نحوه تعامل خریداران با واقعیت افزوده و مجازی مطمئناً در تعیین گام‌های بعدی برای فرصت‌های بهینه‌سازی نقش خواهد داشت.

کار با ابزار تجزیه و تحلیل: در مرحله بعد، مدیران تجزیه و تحلیل باید با ابزارهای اتوماسیون مختلف و پلتفرم های تجزیه و تحلیل راحت باشند، زیرا این ابزارها در کاهش زمان از تعامل مصرف کننده تا بینش مصرف کننده ایفا می کنند.

همکاری با سهامداران: در نهایت، اعضای تیم تجزیه و تحلیل باید بتوانند از داده‌هایی که با آنها کار می‌کنند برای گفتن یک داستان قانع‌کننده برای ذینفعان استفاده کنند و راه‌هایی را که بخش‌های دیگر، مانند فروش یا توسعه محصول، می‌توانند از این یافته‌ها برای ایجاد تعامل استفاده کنند، نشان دهند. و تبدیل ها

نحوه شروع فرآیند تحلیل بازاریابی

اگر به دنبال افزایش قابلیت های تجزیه و تحلیل هستید، در اینجا چهار مرحله وجود دارد که باید در ابتدای برنامه خود بردارید:

 

  • آنچه را که می خواهید اندازه گیری کنید را درک کنید

جنبه‌های زیادی برای کمپین بازاریابی وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را اندازه‌گیری کنید: نرخ تبدیل، سرنخ‌های جذب شده و شناسایی برند، به نام چند. هنگام شروع تجزیه و تحلیل داده های خود، مشکلی را که می خواهید حل کنید یا بینشی را که می خواهید به دست آورید، درک کنید.

  • یک معیار تعیین کنید

یک کمپین موفق چگونه به نظر می رسد؟ این نوع داده ها و معیارهایی را که بازاریابان جمع آوری می کنند تعیین می کند. به عنوان مثال، اگر هدف افزایش آگاهی از برند باشد – معیار موفقیت ممکن است افزایش درصد وفاداری به نام تجاری نشان داده شده در پانل مشتری باشد، نه کلیک یا برداشت آنلاین.

  • قابلیت های فعلی خود را ارزیابی کنید

شرکت شما امروز چه می کند؟ نقاط ضعف شما چیست؟ چه ارزیابی نتایج کمپین آفلاین یا شناسایی رسانه‌هایی که احتمالاً تبدیل‌شوند، درک این نقاط ضعف می‌تواند به شما در تقویت برنامه‌تان کمک کند.

 

  • یک ابزار تجزیه و تحلیل بازاریابی را مستقر کنید

با انتخابی تر شدن مشتریان و رشد مجموعه داده ها، اهمیت ابزارهای تحلیل بازاریابی افزایش می یابد. یک پلت فرم پیشرفته، مانند پلتفرم اندازه‌گیری و بهینه‌سازی بازاریابی ما، از اندازه‌گیری یکپارچه بازاریابی برای کمک به بازاریابان برای شناسایی پیام‌هایی که طنین‌انداز می‌شوند و انواع رسانه‌هایی که تبدیل می‌شوند، استفاده می‌کند. این یک دید کلی از اینکه کدام کمپین ها در زمان واقعی موفق هستند و کدام کمپین ها ضعیف هستند، ارائه می دهد.

نتیجه تجزیه و تحلیل بازاریابی

داشتن راه حل مناسب برای تجزیه و تحلیل بازاریابی، کلید یک برنامه بازاریابی موفق است. با درک اینکه مخاطبان شما کجا درگیر هستند و چه چیزی واقعاً باعث فروش می شود، می توانید مطمئن شوید که پول خود را در جای درست قرار می دهید و ROI را بهبود می بخشید.

 

چرا تیم تخصصی تحلیل داده هوشان:

خصوصیات فردی
مجموعه ای متعهد و متخصص 100%
خصوصیات گروهی
تیم حرفه ای هماهنگ و به دور از حاشیه 100%
مهارت ها
تیمی متشکل از متخصصین مدیریت سیستم، سازمان و فناوری اطلاعات 100%
آشنا به:
اسناد راهبردی، مبانی سازمان، فرهنگ سازمانی و ابزارهای فنی 100%
طراحی انواع داشبوردهای مدیریتی متناسب با نیاز سازمان شما 100%
طراحی نرم افزارهای یکپارچه بومی و متناسب هر سازمان 100%

ارتباط با ما:

[weforms id=”12115″]

مقاله قبلیهوش تجاری (BI) - مراحل هوش تجاری-مزایا BI- نرم افزار BIهوش سازمانیمقاله بعدی داشبورد هوش تجاری و انواع داشبوردهای هوش تجاریداشبورد

درباره ما

گروه هوشان، نهادی دانش بنیان است که با بهره گیری از اساتید باسابقه دانشگاه های تهران و خبرگان متخصص کشور در حوزه‌های مشاوره کسب و کار، مشاوره سازمانی و فردی، مشاوره حقوقی، مشاوره واردات و صادرات، مشاوره مالی و مالیاتی، مشاوره دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی، کانون ارزیابی و توسعه مدیران، داشبورد مدیریتی و هوش تجاری، شما را قادر می‌سازد تا بهترین و صحیح‌ترین تصمیم را اتخاذ نمایید.
 

جستجو

دسته بندی مطالب

  • تحلیل داده (9)
  • داشبورد مدیریتی و هوش تجاری (32)
  • کانون ارزیابی و ارزیابی عملکرد (2)
  • مشاوره (49)
  • نرم افزار (4)

پست های اخیر

فیلم مدیریتی کوتاه و جذاب – شرکت مشاوره مدیریت هوشانآبان 29, 1401
مشاوره مدیریت چیست؟ شرکت مشاوره مدیریتآبان 26, 1401
دوره آموزشی مدیران – دوره مدیریتآبان 20, 1401
ارزشیابی آموزشی – ارزیابی اثربخشی آموزشیآبان 20, 1401
پیاده سازی و اجرای دوره آموزشیآبان 20, 1401
طراحی آموزشی دوره – منطبق بر نیاز سازمانآبان 20, 1401
نیازسنجی آموزشی سازمان – تعیین نیازهای آموزشی سازمانآبان 20, 1401
مشاوره بازاریابی – مشاور بازاریابی – مشاوران بازاریابیآبان 19, 1401
شرکت دیجیتال مارکتینگ – شرکت بازاریابی دیجیتالآبان 19, 1401
تعرفه مدیریت شبکه های اجتماعی – دیجیتال مارکتینگآبان 14, 1401
تعرفه خدمات تولید محتوا – دیجیتال مارکتینگآبان 14, 1401
تعرفه خدمات سئو و بهینه سازی – دیجیتال مارکتینگآبان 14, 1401
تعرفه خدمات طراحی سایت – دیجیتال مارکتینگآبان 14, 1401
تعرفه دیجیتال مارکتینگ / تعرفه بازاریابی دیجیتالیآبان 14, 1401
هزینه دیجیتال مارکتینگ – هزینه بازاریابی دیجیتالآبان 13, 1401
خدمات دیجیتال مارکتینگ – خدمات بازاریابی دیجیتالآبان 13, 1401
وظایف مشاور دیجیتال مارکتینگ – مشاور بازاریابی دیجیتالآبان 13, 1401
مشاوره دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مشاوره بازاریابی دیجیتال